HUDTYP

Här hittar du alla våra hudvårdsprodukter sorterade efter hudtyp. Extra lätt att hitta rätt! Tips: en bit ner i vänsterkolumnen kan du filtrera efter din hudtyp. Allt är naturligt och/eller ekologiskt och förenligt med no poo hudvård.

HUDTYP Det finns 15 produkter.

Underkategorier

 • Alla hudtyper

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar för alla hudtyper.

 • Normal hud

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar för normal hud, dvs hud som känns mjuk den mesta av tiden och är nästintill fri från blemmor och torra punkter.

 • Torr hud

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar torr hud, dvs hy som har lätt för att bli torr och fnasig. Huden kan kännas sträv, speciellt efter rengöring. Torr hy har små porer och utvecklar sällan acne. Däremot syns ofta tidiga tecken på linjer och rynkor.

 • Känslig hud

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar känslig hud, dvs hud som är extra känslig för värme, kyla, torr luft och sol. Den reagerar ofta på parfymerade produkter, rakning, solljus, kryddstark mat och olika ingredienser i hudvårdsprodukter. Huden är ofta fin och genomskinlig, och har lätt för att utveckla brustna blodkärl.

 • Blandhy

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar blandhy, dvs en kombination mellan fet hy och torr/normal hy. Du har torr eller normal hud på kinderna och fet hud i T-zonen (panna, näsa och haka).

 • Fet hud

  Här hittar du de hudvårdsprodukter som passar fet hud, dvs glansig och ojämn hy, blemmor som verkar komma från ingenstans, hud som känns bra när du åker till jobbet på morgonen men fet till lunch tex.

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Visar 1 - 15 av 15 artiklar