Jojoba Shampoo för normalt till torrt hår från Faith in Nature

6236

Ny

Ett schampo för normalt till torrt hår med jojoba och pantenol som innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate och används som "sista-schampo" vid balsammetoden.

Mer detaljer

I lager

119 kr

Handla tryggt och säkert!
Handla tryggt och säkert!

Från 35 kr per månad.
  • 148 kr - Köp nu betala om 3 månader (räntefritt)
  • 35 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Mer information

Ett schampo för normalt till torrt hår med jojoba och pantenol som innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate och används som "sista-schampo". Antingen då du ska börja med balsammetoden, när du av någon anledning använt produkter med silikon eller mineralolja i och behöver tvätta ur build up eller som ett vanligt schampo för dig som inte kör balsammetoden. 

Schampot ger fukt till torrt hår samt innehåller pantenol (vitamin B5) och sjögräs som har utredande (konditionerande) egenskaper. Pantenol täcker hårstråt från rot till topp och anses traditionellt ha läkande egenskaper. Sjögräs är rikt på mineraler och antioxidanter som kan skydda mot fria radikaler. 

Faith in Natures produkter är Vegan, Cruelty free, 99% NATURLIGA och innehåller:

  • inga parabener eller syntetiska konserveringsmedel
  • inga färgämnen eller parfymer
  • inte SLES eller SLS
  • inga animaliska ingredienser
  • inte silikoner eller mineraloljor

Användning

Blöt håret, tvätta och massera in i hårbotten, skölj väl och upprepa om du så önskar.

400 ml

Innehåll

Aqua, Ammonium laureth sulfate* (läs mer nedan), Maris sal, Polysorbate 20*, Simmondsia chinensis seed oil* , Panthenol, Citrus aurantium dulcis peel oil* , Cananga odorata flower oil*, Melaleuca alternifolia leaf oil*, Ascophyllum nodosum powder** , Potassium sorbate , Sodium benzoate, Citric acid* , Limoneneº.

* vegetable origin 

** Wild harvested and sustainable 

° from essential oils

Det finns flera andra ämnen med namn som liknar de sulfater vi vill undvika (alltså SLS) - tex Ammonium Laureth Sulfat. Även om detta låter väldigt likt så är dess molekylstruktur väsentligt annorlunda och det har inte samma potential för att irritera huden. Dessutom, eftersom dess molekyler är större än de i SLS, kan de inte passera genom huden och därför inte heller absorberas av kroppen på samma sätt. På grund av dessa skillnader anses Ammonium Laureth Sulfat (och Ammonium Lauryl Sulfat) som ett mildare och säkrare alternativ till SLS.

Vi rekommenderar:

Andra köpte även: