Jojoba Shampoo för normalt till torrt hår från Faith in Nature

6236

Ny

Ett schampo för normalt till torrt hår med jojoba och sjögräs och som innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate. Används som "sista-schampo" vid balsammetoden.

Mer detaljer

I lager

119 kr

Handla tryggt och säkert!
Handla tryggt och säkert!

Från 35 kr per månad.
  • 148 kr - Köp nu betala om 3 månader (räntefritt)
  • 35 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Mer information

Ett schampo som innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate. Används som "sista-schampo" när du ska börja med balsammetoden, när du av någon anledning använt produkter med silikon eller mineralolja i och behöver tvätta ur build up eller som ett vanligt schampo för dig som inte kör balsammetoden. 

Faith in Nature Jojoba Shampoo är ett uppfriskande schampo med en blandning av jojoba och tång. Passar extra bra för dig som har torrt, skadat, färgat hår eller torr hårbotten. Jojobans aktiva ämnen penetrerar och återfuktar håret från rot till topp och hjälper till att balansera en kliande hårbotten. Eterisk olja av apelsin och ylang-ylang ger schampot den härliga doften.

Faith in Natures produkter är veganska, Cruelty free, 99% NATURLIGA och innehåller:

  •          inga parabener eller syntetiska konserveringsmedel
  •          inga färgämnen eller parfymer
  •          inte SLES eller SLS
  •          inga animaliska ingredienser
  •          inte silikoner eller mineraloljor

Användning
Blöt håret, tvätta och massera in i hårbotten, skölj väl och upprepa om du så önskar.

Storlek
400 ml

Innehåll
Aqua (Water)***, Ammonium laureth sulfate* (läs mer nedan), Maris sal (Sea salt), Polysorbate 20*, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, Cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, Ascophyllum nodosum (sea weed) powder**, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid*, Limonene*.                     

* Plant derived 

** Wild harvested and sustainable 

***Water from the Lake District

Innehållet kan ändras – läs alltid innehållsförteckningen på din flaska.

Det finns flera andra ämnen med namn som liknar de sulfater vi vill undvika (alltså SLS) - tex Ammonium Laureth Sulfat. Även om detta låter väldigt likt så är dess molekylstruktur väsentligt annorlunda och det har inte samma potential för att irritera huden. Dessutom, eftersom dess molekyler är större än de i SLS, kan de inte passera genom huden och därför inte heller absorberas av kroppen på samma sätt. På grund av dessa skillnader anses Ammonium Laureth Sulfat (och Ammonium Lauryl Sulfat) som ett mildare och säkrare alternativ till SLS.

Vi rekommenderar:

Andra köpte även: