Fragrance Free Shampoo Sensitive för alla hårtyper från Faith in Nature

7113

Ny

Ett schampo för den känsliga utan parfym eller eteriska oljor. Innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate och används som "sista-schampo" vid balsammetoden eller curly girl-metoden.

Mer detaljer

Finns i lager

119 kr

Handla tryggt och säkert!
Handla tryggt och säkert!

Från 35 kr per månad.
  • 148 kr - Köp nu betala om 3 månader (räntefritt)
  • 35 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Mer information

Ett schampo förden känsliga helt utan parfym eller eteriska oljor. Innehåller den milda sulfaten Ammonium Laureth Sulfate och används som sista-schampo. Antingen då du ska börja med balsammetoden BM/curly girl-metoden CGM, när du av någon anledning använt produkter med silikon eller mineralolja i och behöver tvätta ur build up eller som ett vanligt schampo för dig som inte kör BM eller CGM.

Faith in Natures produkter är Vegan, Cruelty free, 99% NATURLIGA och innehåller:

  • inga parabener eller syntetiska konserveringsmedel
  • inga färgämnen eller parfymer
  • inte SLES eller SLS
  • inga animaliska ingredienser
  • inte silikoner eller mineraloljor

Användning
Blöt håret, tvätta och massera in i hårbotten, skölj väl och upprepa om du så önskar.

400 ml

Innehåll
Aqua (Water), Ammonium laureth sulfate*, Maris sal (Sea salt), Cocamidopropyl betaine*, Glycerin*, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid*
* Vegetable derived

Det finns flera andra ämnen med namn som liknar de sulfater vi vill undvika (alltså SLS) - tex Ammonium Laureth Sulfat. Även om detta låter väldigt likt så är dess molekylstruktur väsentligt annorlunda och det har inte samma potential för att irritera huden. Dessutom, eftersom dess molekyler är större än de i SLS, kan de inte passera genom huden och därför inte heller absorberas av kroppen på samma sätt. På grund av dessa skillnader anses Ammonium Laureth Sulfat (och Ammonium Lauryl Sulfat) som ett mildare och säkrare alternativ till SLS.

Vi rekommenderar:

Andra köpte även: