Tangle Teezer Thick & Curly

TANGTC

Ny

Tangle Teezer Thick & Curly Salsa Red - Världens mest populära utredningsborste äntligen också för dig med tjockt eller lockigt hår!

Mer detaljer

I lager

179 kr

Handla tryggt och säkert!
Handla tryggt och säkert!

Från 38 kr per månad.
  • 208 kr - Köp nu betala om 3 månader (räntefritt)
  • 38 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Mer information

Lösningen på hur du med tjockt, lockigt eller afro hår blir av med dina tovor och trassel enkelt och smärtfritt sätt!

Tangle Teezer Thick & Curly har ca 4 cm längre och starkare piggar än originalborsten. Dessutom är piggarna tillverkade med FIRMFLEX TEKNOLOGI vilket betyder att de är fasta men ändå flexibla så att du kan borsta utan att det drar, rycker eller river i ditt hår.

Har du lockigt hår så använder du den i duschen när du har balsam i ditt hår - det är enda gången en borste ska komma nära lockigt eller afro hår!

Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer är frisörernas favoritutredningsborste, såld och älskad av salonger runt om i världen, och har på kort tid blivit världens mest populära utredningsborste! Hjälper dig att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet, kan användas för att reda ut både vått och torrt hår och du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, den ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår; borsta lite hårdare och bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga dig, den reder ut dina tovor på ett unikt, skonsamt sätt. Används med fördel även i duschen när du har balsam i håret.

Vi rekommenderar:

Andra köpte även: